Logo van website De Entree

Thuis

Thuis

Thuis is de plek waar iemand woont en zich prettig en veilig voelt. Soms gaat het thuis even niet zo goed. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld graag zelfstandig blijft wonen, maar dat u hierbij problemen ondervindt door ziekte, een handicap of ouderdomsklachten. Het kan ook zijn dat u in uw relatie problemen ondervindt met uw partner en u zich daarom niet prettig voelt thuis, of dat u problemen heeft met de opvoeding van uw zoon of dochter.

Het kan zijn dat u zorgen heeft over de thuissituatie van uzelf, iemand uit de buurt, of een vriend/vriendin of een naaste.

Veiligheid

Als u ernstige zorgen heeft over iemands veiligheid (denk hierbij aan misbruik, kindermishandeling, huiselijk geweld), neem dan rechtstreeks contact op met Veilig Thuis via telefoonnummer 0800-2000.

Met deze vragen en meer kunt u terecht bij De Entree. U kunt binnen lopen zonder afspraak of telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing en waar nodig schakelen we professionele hulp in van onze partnerorganisaties. U kunt natuurlijk ook terecht voor informatie en advies.

Contact gegevens

Bezoekadres: Hoge Ham 104

Telefoon: 14 0162

E-mail: entree@dongen.nl