Ga naar inhoud Ga naar menu
Ga naar zoeken
Logo van website De Entree

Thuis

Thuis

Thuis is de plek waar iemand woont en zich prettig en veilig voelt. Soms gaat het thuis even niet zo goed. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld graag zelfstandig blijft wonen, maar dat u hierbij problemen ondervindt door ziekte, een handicap of ouderdomsklachten. Het kan ook zijn dat u in uw relatie problemen ondervindt met uw partner en u zich daarom niet prettig voelt thuis, of dat u problemen heeft met de opvoeding van uw zoon of dochter.

Het kan zijn dat u zorgen heeft over de thuissituatie van uzelf, iemand uit de buurt, of een vriend/vriendin of een naaste.

Huiselijk geweld en crisissituaties

Als u te maken krijgt met geweld in huiselijke kring kunt u daar altijd wat aan doen. Of het nu om uzelf gaat of om iemand anders. Of u nu vermoedens heeft of het zeker weet. Uw zorgen delen is een belangrijke eerste stap. Veilig thuis is hét meldpunt voor alle vormen van huiselijk geweld en kindermishandeling. Op de website Voor een veilig thuis leest u er meer over. U kunt ook het landelijke nummer (0800) 2000 bellen voor hulp of advies.

Neem bij een crisissituatie contact op met het Crisis Interventie Team en bel in levensbedreigende situaties altijd 112.

Met deze vragen en meer kunt u terecht bij De Entree. U kunt binnen lopen zonder afspraak of telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing en waar nodig schakelen we professionele hulp in van onze partnerorganisaties. U kunt natuurlijk ook terecht voor informatie en advies.

Contact gegevens

Bezoekadres: Hoge Ham 104

Telefoon: 14 0162

E-mail: entree@dongen.nl