Logo van website De Entree

Geld

Geld

Misschien vindt u het moeilijk om uw administratie op orde te houden. Omdat u bijvoorbeeld moeite heeft met het invullen van formulieren. Of u maakt de post niet meer open omdat u niet meer kunt overzien wat u er mee moet doen. Het kan ook zijn dat u momenteel niet voldoende inkomen heeft of dat er sprake is van schulden. Dan bekijken we graag samen met u wat er nodig is om dit te veranderen. Samen met u bekijken we wat er nodig is om uw situatie te verbeteren. We kijken daarbij altijd naar uw eigen (financiƫle) mogelijkheden.

Het kan ook zijn dat u dreigt uw woning te verliezen door bijvoorbeeld een huurachterstand. Als u tijdig aan de bel trekt kunnen we samen met u bekijken hoe we dit kunnen voorkomen. Hiervoor werken we bij De Entree samen met diverse zorgpartners die gespecialiseerd zijn op het gebied van geld.

Zo houdt Plangroep iedere woensdag spreekuur bij De Entree. U kunt tussen 9.00 en 11.00 uur binnen lopen zonder afspraak.

Met deze vragen en meer kunt u terecht bij De Entree. U kunt binnen lopen zonder afspraak of telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing en waar nodig schakelen we professionele hulp in van onze partnerorganisaties. U kunt natuurlijk ook terecht voor informatie en advies.

Contact gegevens

Bezoekadres: Hoge Ham 104

Telefoon: 14 0162

E-mail: entree@dongen.nl