Ga naar inhoud Ga naar menu
Ga naar zoeken
Logo van website De Entree

Aangepaste dienstverlening i.v.m. coronavirus

08-09-2020

In verband met het coronavirus hebben wij aangepaste dienstverlening. Heeft u geen afspraak? Kom dan niet langs. De locatie van De Entree is vanwege corona maatregelen gesloten. Bespreek de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. 

Vertraging aanvragen bij De Entree

Vanwege het Corona virus en de daarvoor getroffen maatregelen kan De Entree sommige aanvragen beperkt in behandeling nemen. Het gaat om aanvragen waarvoor een medisch advies nodig is. Ook aanvragen waarbij een huisbezoek noodzakelijk is lopen vertraging op. Het gaat daarbij om de volgende aanvragen:

  • Woningaanpassingen: Beperkte behandeling vanwege het niet plaatsvinden van huisbezoeken
  • Dagbesteding: Dagbesteding locaties zijn geopend, maar werken met een maximaal aantal personen. Dit betekent dat sommige mensen op de wachtlijst worden geplaatst.

Aanvraag indienen

U kunt uw aanvraag wel indienen. We kunnen nu nog niet zeggen hoe lang het duurt voordat uw aanvraag in behandeling wordt genomen. Als we uw aanvraag in behandeling nemen, krijgt u hier bericht van.

Levering hulpmiddelen Wmo

De levering van al eerder aangevraagde hulpmiddelen gaat nog wel door. Welzorg, Medipoint en Otolift leveren aan huis de hulpmiddelen af. Wel houden ze zich aan de door het RIVM voorgeschreven maatregelen.