Logo van website De Entree

Nieuwsbericht

Aangepaste dienstverlening i.v.m. coronavirus

10-03-2020

In verband met het coronavirus hebben wij aangepaste dienstverlening. Heeft u geen afspraak? Kom dan niet langs. Bespreek de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Dit geldt voor het gemeentehuis en De Entree.

Vertraging aanvragen bij De Entree
Vanwege het Corona virus en de daarvoor getroffen maatregelen kan De Entree momenteel een aantal aanvragen niet in behandeling nemen. Het gaat om aanvragen waarvoor een medisch advies nodig is. Ook aanvragen waarbij een huisbezoek noodzakelijk is liggen stil. Het gaat daarbij om de volgende aanvragen:

  • Gehandicaptenparkeerkaart
  • Woningaanpassingen

Aanvragen voor dagbesteding kunnen niet in behandeling worden genomen omdat instellingen voor dagbesteding gesloten zijn.

Aanvraag indienen
U kunt uw aanvraag wel indienen. We kunnen nu nog niet zeggen hoe lang het duurt voordat uw aanvraag in behandeling wordt genomen. Als we uw aanvraag in behandeling nemen, krijgt u hier bericht van.

Levering hulpmiddelen Wmo
De levering van al eerder aangevraagde hulpmiddelen gaat nog wel door. Welzorg, Medipoint en Otolift leveren aan huis de hulpmiddelen af. Wel houden ze zich aan de door het RIVM voorgeschreven maatregelen.  Houdt er rekening mee dat levering langer kan duren.